Caracteristicile amplasamentului

Tip cladire: Casa unifamiliala

Inaltime: P + M

Suprafata utila: 150 m2

Amprenta: 75 m2

Tehnologie: Casa din caramida

Acoperis: Panta 31 – 35 grade

Nr. dormitoare: 4

Tip garaj: Fara garaj

Tip subsol: Fara subsol

Inaltimea spatiilor interioare: 2, 77 m din placa/2, 60 inaltime libera – parter.

Circulatia vertical se asigura prin scara exterioara de legatura intre cota terenului amenajat curte fata si terasa exterioara de la nivelul parterului.

Scara interioara balansata, cu intoarcere la 180ͦ, cu latimea de 100 cm, avand structura beton armat, balustrade confectie metalica hp = 90 cm – legatura intre toate nivelurile cladirii – parter – mansard.

Structura

Cladirea va avea o structura de rezistenta realizata in sistem structural tip pereti zidarie 30 cm si grinzi (30×30), stalpi (30×30) din beton armat.

Planseele vor fi realizate in sistem dala de beton armat de 13 cm grosime.

Fundatia va fi continua (fundatie tip izolata rigida), realizata pe contur, sub peretii pe perimetrali de zidarie de la parter.

Sapatura va fi executata conform proiect structura.

Inchiderile exterioare

Inchiderile exterioare vor fi realizate din BCA sau caramida, cu grosime de 30 cm, peste care se va aplica un sistem termoizolant grosime 10 cm, partial 5 cm, avand termoizolatie din panouri de polistiren expandat de fatada.

Pentru golurile de ferestre – usi se va folosi tamplarie din profile de PVC,  cu geam termoizolant realizat din 2 foi de sticla.

Compartimentarile interioare

Compartimentarile interioare vor fi realizate din pereti de zidarie cu grosimea de 15 cm.

Finisajele interioare

In zona de living si de dormitoare se vor folosi: pentru pereti vopsitorie lavabila, pentru pardoseli parchet lemn peste sapa din mortar de ciment si sapa autonivelanta 10 cm, iar pentru tavane vopsitorie lavabila.

In holuri si casa scarii se vor folosi: pentru pereti vopsitorie lavabila, pentru pardoseli gresie portelanata montate pe adeziv peste sapa din mortar de ciment si sapa autonivelanta 10 cm,iar peste tavane vopsitorie.

In grupul sanitar, bai si bucatarie se vor folosi: pentru pereti placute ceramice, pentru pardoseli placute ceramice si respectiv gresie portelanata, la pardoselile din bai si grupul sanitar se va aplica un strat de impermeabilizare pelicula hidroizolanta pentru interior, iar pentru tavane vopsitorie lavabila (rezistenta la umezeala unde este cazul).

Finisajele exterioare

Finisajele exterioare pentru fatada sunt: tencuiala de exterior, vopsitorie de exterior, placaj de lemn.

Terasele exterioare vor avea ca strat de uzura placaj de lemn prelucrat corespunzator.

Invelitoarea

Invelitoarea de tip sarpanta cu inclinatie 25 grade – 41 grade, ca invelis se va folosi tigla metalica cu granule minerale, hidroizolatie peste astereala, intre capriori se va pune termoizolatie 15 cm, bariera de vapori, gips – carton si vopsitorii lavabile de interior.

Lucrari de instalatii electrice

Pretul include realizarea traseelor de cabluri electrice, montare de prize si intrerupatoare, tablou general si sigurante, inclusiv trasee cablu internet/TV conform proiect.

Lucrari de instalatii termice si sanitare

Pretul include realizarea traseelor de tevi si conducte, montare distribuitoare, montare obiecte sanitare in bai -WC, chiuveta, vana, cabina dus- baterii pentru obiectele sanitare din bai, montare radiatoare in toate incaperile, montare centrala termica pe gaz cu tiraj fortat.

Modificarea unor lucrari incluse in deviz

La cerere si contra cost fiecare client isi poate alege marca preferata pentru obiectele sanitare, baterii, radiatoare, centrala termica, gresie, faianta, parchet, culoare tamplarie termopan, etc. cu observatia ca va plati diferenta de pret fata de deviz.

Adaugarea unor lucrari neincluse in deviz

Realizare pod, usa acces pod, gardulet protectie pentru copii la terasa, ornamente grinzi lemn, trasee cabluri pentru actionarea portii auto prin telecomanda, trasee cabluri pentru videointerfon, executarea pavimentelor pentru aleea de la poarta pana la intrarea in casa, pavajele pentru zona de parcare a masinii sau orice alta lucrare (de exemplu incalzire prin pardoseala la cererea si dupa proiectul clientului).

 

PROIECT18.2 PROIECT18.1 P0018.3