Echipa de arhitecţi, având în componentă persoane tinere, s-a axat pe aplicarea experienţei şi cunoştinţelor în cadrul unor proiecte care să vizeze printre altele calitatea, confortul şi eficienţa. Prin colaborarea strânsă a tuturor specialiştilor echipei noastre, venim în întâmpinarea dvs. oferindu-va servicii complete de Proiectare de Arhitectură, Proiectare Structuri Rezistenţă, Proiectare Instalaţii (electric, termic, sanitar).

Arhitecţii noştri pot crea locuinţa de vis pentru o familie, o casă cum nu mai există; sau pot proiecta construcţii care răspund necesităţilor colective şi crea identitatea unei comunităţi întregi.

despre noi

Relaţia Arhitect-Beneficiar are maximă importantă în procesul de proiectare în percepţia treptată a obiectului de arhitectură (arhitectură fiind o artă abstractă). Parcurgerea etapelor unui proiect se face alături de Beneficiar, sensibilizându-l şi ajutându-l să înţeleagă elementele constitutive.

Arhitectură pe care o creem şi promovăm este condusă de un mod anume în care manipulăm masă, spaţiul, volumul, textura, lumina, umbră, materialele dar şi elementele pragmatice cum ar fi costul, execuţia, tehnologia, toate acestea cu scopul de a ajunge la un final estetic, funcţional şi exclusivist.

Adaptarea la condiţiile actuale face parte tot din preocupările noastre astfel că încercăm să oferim o gama variată de servicii înaintea proiectării (anteproiect) care să vină în ajutorul dvs în faza de proiectare ulterioară. Muncă echipei de proiectare nu ar trebui să se rezume numai la partea efectivă de proiectare ci şi legat de “viziunea” generală a proiectului.

Având o serie de proiecte, din programe de arhitectură variate, realizate considerăm că putem să ajutăm orice beneficiar să-şi obţină mult doritul obiect de arhitectură. Gama de proiecte variază de la locuinţe individuale (case) până la proiectarea unor clădiri de birouri. Variaţia în modul de proiectare şi modul de cooperare până la nivelul de clădire construită ne da speranţa că putem să ne implicăm în orice proiect. Împreună cu echipa de proiectare pe care am format-o în timp credem că putem să satisfacem orice cerinţă venită din partea dumneavostră atât la nivelul obţinerii acelui obiect de arhitectură dorit cât şi la nivel de oferta de proiectare adaptată la situaţiei pieţei.

casa moderna